COMPEX İLE CROSSFİT PERFORMANSINI ARTIRIN

Tepegöz omuz press yapan adamİster profesyonel bir sporcu, ister sadece bir “fitness tutkunu” olun, Compex antrenmanın tüm aşamalarında size yardımcı olabilecek geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. CrossFit, her detayın performansınız üzerinde doğrudan etki yaratabileceği çok zorlu bir spordur. Compex, ısınmadan toparlanmaya kadar her gün yüzlerce Crossfitter’ın barlarına ağırlık eklemelerine veya zamanlarını saniyeler içinde azaltmalarına yardımcı oluyor.

ADIM 1 – PERFORMANSA HAZIRLANIN

Hepimiz en az bir kez bu durumu yaşadık. Antrenman zamanı, dünkü seans kaslarınıza biraz zarar verdi ama bugün bunu tekrarlamanın zamanı geldi. Seans için ısınmaya başlamadan önce, hareketliliğiniz üzerinde çalışın ve ağrıyan kaslarınızı yuvarlayın.

Antrenmanınız belirli bir kas grubunu hedefliyorsa, istediğiniz kas grubunu harekete geçirmek için Fixx serisindeki 2 Compex masaj tabancasından birini ısınma antrenmanınıza da ekleyebilirsiniz.
Örneğin, antrenman seansınızın çok fazla squat içerdiğini varsayalım (yüksek tekrarlar, ağır…), kan akışını hızlandırmak ve quad kaslarınızı, diz arkası kaslarınızı ve kalça kaslarınızı harekete geçirmek için Fixx’i kullanabilirsiniz. Uygun basıncı uygulayarak her kas üzerinde 45-60 saniye boyunca yavaşça ileri geri hareket edin. En iyi hissettiren hızı seçin ve harika bir antrenman seansına hazırlanın.

COMPEX PERFORMANS İPUCU

  • Kullandığınız alet ne olursa olsun, ağrıyan bir kas masajının ne kadar rahatsız edici bir his verdiğini hepimiz biliyoruz. Ancak, ilk başta duygu pek iyi olmasa da, devam edin! Kaslarınız daha sonra size teşekkür edecek.
  • Çömeldiğinizde kalçalarınızda gerginlik mi hissediyorsunuz? Fixx’inizle kalçaların etrafında çalışarak, dörtlü kasın üst kısmı ile kalça kemiği arasına masaj yaparak (tabii ki kemikten kaçının) bu noktayı gevşetin.
Performansı artırmak için Concept2 kürek makinesinde kürek çeken adam

ADIM 2 – EGZERSİZ VE PERFORMANS SIRASINDA DESTEK

Isınma sonrası sizi yalnız bırakacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Compex , eklemlerinizi korurken hareketlerinize yardımcı olmak için tasarlanmış geniş yelpazedeki destek ürünleri sayesinde egzersiz seansınız sırasında performansınızı desteklemek için de burada . Destek serimiz daha iyi performans göstermenize yardımcı olacak ve dizler , ayak bilekleri , bilekler , baldırlar
için ürünler sunuyoruz … tüm ihtiyaçlarınız!

Belirli hareket türlerinde tekrarlayan bir rahatsızlığınız varsa veya özellikle bir kas grubunu etkileyecek çok sayıda tekrar içeren bir antrenman arıyorsanız, Compex Bantımızı da deneyebilirsiniz . Bu su geçirmez kinesiyoloji elastik bandı ağrıyı hafifletmek ve kaslarınızı desteklemek için mükemmeldir.

COMPEX PERFORMANS İPUCU

Kas performansını artırmak için Compex SP 8.0 WOD Sürümü kas stimülatörü giyen adam

ADIM 3 – DAHA HIZLI İYİLEŞİN VE DAHA ZORLU PERFORMANS YAPIN

Bunu hep söylüyoruz: Dinlenme, antrenman kadar önemlidir (daha fazla değilse bile)! Eğitiminiz bittiğinde, iyileşmenizi sağlamak için büyük silahları çıkarmanın zamanı geldi. Antrenmanlar arasında ne kadar iyi toparlanırsanız bir sonraki antrenmanda o kadar zorlanırsınız.

Geniş Compex Kas Stimülatörleri yelpazemiz sayesinde , antrenman sonrası programları (antrenman sonrası 3 saatlik pencerede), kas ağrısını azaltan programları (antrenmandan 24 saat sonra) ve masaj programlarını (herhangi bir zamanda) birleştirerek daha hızlı iyileşebilirsiniz. . Elektrotlarınızı Compex Coach Uygulamanızda belirtildiği gibi kuru cildinize yerleştirin . Daha sonra programınızı seçin ve Compex’in 20 ila 25 dakika boyunca kaslarınızla ilgilenmesine izin verin.

Cihazınızda bulunan TENS programları sayesinde antrenmanınızdan kaynaklanan eklem ağrılarını da azaltabilirsiniz.

COMPEX PERFORMANS İPUCU

Kaslarınızı güçlendirmek veya sahip olabileceğiniz bir kas zayıflığını kapatmak istiyorsanız neden 6 ila 8 haftalık bir Compex Eğitim Döngüsüne başlamıyorsunuz?

  • Belinizin alt kısmı her zaman önce pes mi ediyor? 6 hafta Compex ve plank.
  • Daha ağır çömelmek ister misin? Dörtlü kaslarınızda bir güç döngüsüne ne dersiniz?
  • Büyümek mi istiyorsun? Hipertrofi döngüsünü deneyin ve hızlı sonuçlar alın.

Bu döngüleri spor salonunda “ekstra kredi” olarak kullanın. Bunları ana dersinizden/WOD’unuzdan önce veya sonra, ekipmanlı veya ekipmansız yapın ve haftalar boyunca ilerlemenizi izleyin. Compex kas liflerinin %100’ünü işe alacak ve egzersizlerinizi ve performansınızı bir sonraki seviyeye taşıyacak.

Tebeşirle ellerini çırpan kadın

UYARI

Açıkçası işe yarıyor… ama sihir değil! Yaşam tarzınız optimal değilse (diyet, uyku, sıvı alımı, stres…) size herhangi bir performans sonucu vaat edemeyiz. Compex sihirli bir çözüm değil, yalnızca çalışırsanız işe yarayan bir araçtır. Antrenmanlarınızda tutarlı olun, sonuçları göreceksiniz.
#HardWorkPaysOff

Antrenman sonrası toparlanmaya geri dönmek için Compex Ayre ™  kompresyon botlarını da rotasyona dahil edebilirsiniz . Bu teknikle kan akışını artırın ve toksinleri boşaltın. Zorlu bir bacak günü seansından sonra yaşayabileceğiniz en iyi duygu.

Son olarak, Crossfitter’ların günlük dozda orada burada küçük ağrılara alışkın olduklarını biliyoruz. Bu nedenle ağrılı eklemlerinize yardımcı olacak geniş bir Sıcak ve Soğuk Kompresyon Terapisi ürün yelpazemiz de mevcuttur . Ağrıya yardımcı olacak sıcak veya soğuk olabilen bir jel paketi ile 4 adet kompresyon kayışı sunuyoruz. Eklemleriniz bu zorlu antrenmanlarda zor zamanlar geçirmiyor, daha iyi iyileşmelerine ve dolayısıyla daha uzun süre dayanmalarına yardımcı oluyor.

Compex, geniş bir çözüm yelpazesi sayesinde Crossfitters’a performanslarında günlük olarak yardımcı olur. Daha iyi performans göstermenize yardımcı olmak için Compex’in neler yapabileceğine dair size net ve ayrıntılı bir bakış sunmuş olduğumuzu umuyoruz. Bir sonraki antrenmanınıza hakim olmaya hazır olun!

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir